Η ΖΗΝΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Διαβάζουμε στο e-evros.gr ….

Η θρυλική πριγκίπισσα του πολέμου «Ζήνα» (Λούσι Λόουλες) επιστρέφει μετά από 20 χρόνια απουσίας στα τηλεοπτικά δεδομένα και στο κανάλι NBC.

Όμως, εκείνο το στοιχείο που κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την είδηση (και αφορά και τον τόπο μας) είναι ότι οι ιθύνοντες της παραγωγής δήλωσαν πως γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς θα γίνουν και στη Σαμοθράκη!

Την απόφαση αυτή πήρε η πανέμορφη ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της Ρόμπερτ Τάπερ, εκ των δημιουργών της σειράς.

Σύμφωνα με στοιχεία του «Ελεύθερου Τύπου», το ζευγάρι πριν από 2 καλοκαίρια είχε επισκεφθεί τη Σαμοθράκη και συγκεκριμένα η Λόουλες δήλωσε: «Ήθελα να επισκεφθώ την Ελλάδα από τότε που υποδυόμουν την Ζήνα. Εξάλλου, ήθελα να δω τον τόπο από τον οποίο κατάγεται η Ζήνα. Και όταν έγινε αυτό, ένιωσα με έναν περίεργο τρόπο μια σύνδεση. Κατάλαβα μετά από τόσα χρόνια ποια θα μπορούσε να είναι η Ζήνα. Έτσι, λοιπόν είπα πως αν πέτυχε μια φορά, μπορεί να ξαναγίνει και δεύτερη. Σκέφτηκα πως η Σαμοθράκη είναι το κατάλληλο μέρος».

Έτσι, η ιδέα έπεσε στο τραπέζι και η ομάδα με τους τρεις σκηνοθέτες αποφάσισαν να πουν το «ναι», καθώς αυτή σκέψη υπήρχε και στο παρελθόν.

Μένει λοιπόν να δούμε τα γυρίσματα της «Ζήνα» ν’ αρχίσουν να γίνονται στο πανέμορφο νησί της Θράκης!

Και μακάρι όλη αυτή η προσπάθεια ν’ αναδείξει ακόμη περισσότερο την Σαμοθράκη!

Μέτα από τα παραπάνω έχουμε να προτείνουμε τα εξής:

Αγαπητοί παράγωγοι του NBC είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφει στις οθόνες μας η πολυαγαπημένη τηλεοπτική σειρά. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που τα γυρίσματα της νέας σειράς θα γίνουν στο νησί, τα τοπία είναι τόσο όμορφα και μοναδικά εδώ πέρα που η επιτυχία είναι βέβαιη, ωστόσο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την υπέροχη Λούσι, που τόσο λατρέψαμε τότε να μην τη σιχαθούμε τώρα, εξήντα χρονών γυναίκα πως θα καβαλικεύει την Αργώ, πως θα πετά το σάκραμ στα ντουβάρια χωρίς να της έρθει στο κεφάλι κι ένα σορό αλλά ερωτήματα τα οποία  πρέπει να απασχολήσουν την παραγωγή. Αλλά μην ανησυχείτε σας έχουμε λύση έτοιμη και προτείνουμε φτασμένη ντόπια πρωταγωνίστρια από την Άνω Μεριά που έχει περπατήσει τα μέρη σπιθαμή προς σπιθαμή.Η πρωταγωνίστρια που προτείνουμε διαθέτει εκτός από υποκριτικό ταλέντο και ικανότητες ακροβάτη που θεωρούμε ότι είναι απαραίτητες για τη σειρά. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.Με το καλό να έρθετε θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας.Φιλιά στη Λούσι. Ίσως μια άλλη φορά…

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s